Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC5

De IC5 van Life Fitness is een unieke, hoogwaardige indoor bike die een bekroond ontwerp, een aandrijving in twee fasen en een stimulerende digitale beleving combineert. Een extreem nauwkeurige WattRate-vermogensmeter, Coach By Color-intensiteitsbegeleiding en precieze magnetische weerstand met 100 niveaus maken van de IC5 een hypermoderne spinning fiets.

 

De Wattrate-vermogensmeter toont een exacte meting in watt van de gebruikersinspanningen. Deze precisie wordt bereikt via een positioneringssensor die de weerstand meet die wordt toegepast op het magnetische remsysteem. Het ingebouwde lcd-scherm kan op aanvraag worden geleverd met een achtergrondverlichtingsfunctie. Vijf aanraakgevoelige sensorknoppen staan borg voor een snelle en intuïtieve bediening. Een led-indicator boven het scherm geeft sporters de optie om Coach By Color toe te passen.

 

Onderhoudsvrije technologie biedt een substantieel weerstandsbereik. De verticale hendel geeft de gebruiker voelbare feedback en maakt snelle aanpassing mogelijk. De hendel bevindt zich direct onder de handgrepen en is dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle rijposities. De riem vergt slechts beperkt onderhoud, verbetert de traptechniek, maakt herstelmomenten mogelijk die minder op momentum zijn gebaseerd, zorgt ervoor dat de renner efficiënt kan trainen en werkt vrijwel geruisloos. De Q-factor (de afstand tussen de voeten van een sporter wanneer deze met de voeten in de pedalen op de bike zit) is 155 mm, waardoor de IC5 comfortabel zit en meer aanvoelt als een echte racefiets. Het resultaat is extra comfort en efficiëntie bij elke pedaalslag.

 

De indoorbike kan op vier manieren worden aangepast (hoogte van het zadel, positie van het zadel, hoogte van de handgrepen, positie van de handgrepen) en zo perfect worden afgestemd op iedere fietser. Dankzij de in de handgrepen geïntegreerde technologie die de gebruiker assisteert, gaat het afstellen soepel en eenvoudig.

  • Koppeling met Bluetooth, gegevensstreaming via ANT+
  • Magnetische weerstand
  • Tweezijdige, SPD en toe clips pedalen
  • Dubbele, geïntegreerde bidonhouders in de handgrepen
  • Unisex sportzadel, verstelbaar horizontaal en verticaal gemaakt van zacht PVC
  • Bedoeld voor Intensive Home use / Semi-Pro

Huur dit toestel vanaf

4,25 / per dag

Technische specificaties

Afmetingen (l*b*h)
132 * 52 * 120 cm
Gewicht
51 kg
Max gebruikersgewicht
150 kg
Display weergave
Tijd, Afstand, Snelheid, RPM, Calorieverbranding, Hartslag

Wat kost het?

  • Prijs/maand: € 125
  • Extra maand: € 80
  • Extra week: € 25
Vanaf
4,25 / per dag

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC5 huren