Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Life Fitness C1 Bike

Zeer soepel en uitdagend, met de Life Fitness C1 Upright Bike haal je een uitgebreide fietstraining in huis die je gewend bent uit de sportschool.

Hij is ook ongelofelijk stil, waardoor je ongestoord naar muziek kunt luisteren, televisie kunt kijken of jezelf kunt concentreren op de te behalen doelen. Met o.a. een verstelbare zitting en pedalen, draadloze hartslagmonitoring en 13 motiverende trainingen heeft de C1 zeer professionele uitstralingen.

 

Een comfortabele training
De C1 brengt de kwaliteit van de Life Fitness sportschool-aperatuur naar huis. Het robuuste stalen frame kan een gewicht tot 135kg dragen en vervult de wensen van zelfs de meest veeleisende gebruikers. Het comfortabele zadel van de C1 kan in 14 verschillende standen worden gezet zodat mensen van verschillende lichaamslengtes heel comfortabel kunnen trainen. 

Het meervoudige stuur van de C1 biedt een echte wielergevoel met voldoende grip. Daarnaast heeft het zelfrichtende pedalen met riempjes die je voeten stevig op hun plek houden tijdens je workout.

 

Console
De console is makkelijk te bedienen zodat je de controle hebt over je training. Op een groot, blauwe verlicht LCD-display ziet je continu je trainingsgegevens, zoals hartslag, calorieën, afstand, enz. Je kunt je instellingen in ene handomdraai invoeren. De weerstand is verstelbaar in 20 niveaus, zodat ook de meeste ervaren sporters worden uitgedaagd.

De ergometer heeft daarnaast 13 trainingsprogramma's voor een zeer afwisselnde training. 5 van deze programma's zijn harslagen-gestuurd voor een zeer effectieve workout. De hartslagmeting gebeurt de hometrainer via de ingebouwde handsensoren of met de inbegrepen borstriem. Dankzij het geheugen kunnen 2 personen hun trainingsprofiel opslaan en op elk gewenst moment bekijken.

  • Handsensoren voor hartslagmeting (draadloos hartslagmetingssysteem inbegrepen bij console)
  • Ergonomische ontworpen handgrepen met luxe onderarmondersteuning. Racefietsstijl
  • Zelfbalancerende pedalen met spanriemen

Huur dit toestel vanaf

4,67 / per dag

Technische specificaties

Afmetingen (l*b*h)
115 * 69 * 143 cm
Gewicht
48 kg
Max gebruikersgewicht
137 kg
Weerstandsniveaus
20
Aandrijfsysteem
Poly-V riemsnaar
Display weergave
Tijd, Snelheid, Afstand, Calorieverbruik, Vermogen, Hartslag, MET
Compatibele toestellen
Apple, Android

Wat kost het?

  • Prijs/maand: € 140
  • Extra maand: € 95
  • Extra week: € 25

* Min huur per 3 maanden

Vanaf
4,67 / per dag

Life Fitness C1 Bike huren