Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Fit in huis

Droom je van een homefitness waar je kan werken aan je lichaam, conditie en gezondheid volgens jouw tijdschema en voorkeuren?

Gedaan met toestellen delen, wachten en aanschuiven, storende drukte, lawaai en tijdverspillende verplaatsingen van en naar de fitness. Bij Fitners stel je zelf je homegym samen uit een reeks kwaliteitsvolle fitnesstoestellen, waarmee je zowel je cardio als krachttraining kan uitvoeren.
Je kan zowel bij ons de toestellen 'kopen' als deze 'huren'.

Onze toestellen behoren tot het homesegment van professionele fitnessuitrusting en worden gekenmerkt door een hoogstaande, gebruiksvriendelijke technologie en prachtig design. Een design, dat ongetwijfeld een meerwaarde vormt voor je interieur, zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak. 

De toestellen zijn voorzien van vele opties en trainingsprogramma’s, terwijl de premium exemplaren eveneens virtuele trainingsparcours weergeven.

 

Professionele service en ondersteuning

Geen idee welk toestel geschikt is voor jouw doeleinden en of je over genoeg ruimte beschikt? Fitners staat je graag bij met praktisch advies over de inrichting van je ruimte en welk toestel perfect bij je noden en training past. Voor een kleine meerkost verzorgen we ook trainingsprogramma’s op jouw maat.

Twijfel je over je aankoop? Ga dan voor huren. Fitners verhuurt diverse toestellen voor de minimum duur van 3 maanden. Alle toestellen zijn up-to-date en voorzien van een uitstekende service en ondersteuning. Ook voor revalidatie, of een tijdelijke training in voorbereiding op een wedstrijd of sportevent, is het huren van een Fitners toestel een uitstekende keuze. 

Ben je na drie maanden compleet verslingerd aan je huurtoestel? Dan switch je eenvoudig naar het aanschaffen van een gelijkwaardig, nieuw toestel.