Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Inertia Wave® Duo Battle Rope HITT Kit - Grijs

De INERTIA WAVE DUO, uitgerust met veiligheidsriemen, is een geavanceerd metabolisch conditioneringsapparaat op maat voor groepstrainingen.

 

Het ontwerp vergemakkelijkt een gezamenlijke en interactieve fitnesservaring en bevordert sociale betrokkenheid en teamwork. De veiligheidsriemen verbeteren de stabiliteit en controle en zorgen voor een veilige trainingsomgeving voor de deelnemers. Deze functie is vooral nuttig in groepsomgevingen, waar verschillende vaardigheidsniveaus aanwezig zijn. De gesynchroniseerde oscillatie van de Duo vereist gecoördineerde bewegingen, waardoor de core-betrokkenheid en cardiovasculaire inspanning intensiever worden dan bij individuele workouts. Dit resulteert in een effectievere training voor het hele lichaam, waardoor de calorieverbranding wordt geoptimaliseerd en de cardiovasculaire gezondheid wordt verbeterd.

 

De INERTIA WAVE DUO is ideaal voor groepstrainingsprogramma's die op zoek zijn naar een dynamisch, veilig en efficiënt trainingshulpmiddel dat zowel individuele vooruitgang als teamsynergie bevordert.

 

Het Inertia Wave-trainingstouw is een aanzienlijk lichter en mobiel alternatief voor Battle Ropes.

  • Duo met polsfixatie voor veilige workouts
  • Beide versies met antislip rubberen handgrepen
  • Gecoördineerde, ritmische bewegingen beschermen gewrichten
  • Voor binnen en buiten geschikt, circuit training en HIIT-workouts

Het Inertia Wave-swing-touw bestaat uit een rubberen hoes, terwijl er binnenin gelegeerd staal is. 

 

Naast kracht, coördinatie en snelheid kun je met het fitnesstouw ook je torsostabiliteit, conditie, balans en diverse cognitieve vaardigheden trainen. 

 

U kunt de tool gebruiken als onderdeel van de warming-up en cooling-down of als zelfstandige training. De grote keuze aan trainingsvarianten maakt het ook voor beginners en gevorderden mogelijk om individueel op hun fitnessniveau te trainen. Omdat het hele lichaam erbij betrokken is, verbrandt de touwtraining veel calorieën en kan het je stofwisseling verhogen.

Koop dit toestel vanaf

Technische specificaties

Buitenmateriaal
Rubber
Binnenmateriaal
Staal
Maat
2,9 m
Diameter
3 cm
Gewicht
1,2 kg
Kleur
Grijs

Wat kost het?

Wat is inbegrepen bij uw aankoop?

  • Inertia Wave® DUO-buizen
  • Veiligheidsriemen (ingebouwd) met koordsluitingen
  • Inertia Wave DUO veiligheidsinstructies
Vanaf
125

Inertia Wave® Duo Battle Rope HITT Kit - Grijs kopen